ThornFit justerbar pull-up stang

Bestillingsvare

2 299,00 kr inkl. mva

Bestillingsvare (ta kontakt)

(registrer deg å få epost når produktet er på lager)


THORN FIT Justerbar Pull-Up Bar er en allsidig løsning for trening hjemme eller i et profesjonelt treningsstudio. Med muligheten til å justere stangen i tre posisjoner, er den perfekt for en kjøre pull-up eller muskel-up variasjoner. Vår justerbare Pull-Up Bar er et essensielt utstyr for ethvert treningsstudio, enten det er…

Beskrivelse

THORN FIT Justerbar Pull-Up Bar er en allsidig løsning for trening hjemme eller i et profesjonelt treningsstudio. Med muligheten til å justere stangen i tre posisjoner, er den perfekt for en kjøre pull-up eller muskel-up variasjoner.

Vår justerbare Pull-Up Bar er et essensielt utstyr for ethvert treningsstudio, enten det er profesjonelt eller hjemme. Dens allsidighet lar deg utføre pull-ups, som er et sentralt element i trening og styrketrening. Med pull-ups styrker vi hovedsakelig de bredeste ryggmusklene, gripestyrke og stabiliserende muskler.

Den grunnleggende bevegelsen under pull-ups er enkel: du trekker skulderbladene sammen mens du skyver brystet fremover, så bøyer du albuene og trekker kroppen mot stangen. Selv om det virker enkelt, engasjerer det en rekke muskler, slik at du effektivt kan bygge muskler og forbedre kondisjonen din. Konstruksjonen av stangen tåler intens trening og erstabil. Det er et enkelt, solid verktøy som lar deg jobbe effektivt med kroppen din.

THORN FIT justerbar pull-up bar lar deg utføre en rekke forberedende øvelser, som for eksempel:

*Scapula overheng aktivering: involverer å henge fritt på stangen og gjøre en bevegelse for å trekke scapulae til et stopp, deretter løfte kroppen opp, holde armene strake. Denne bevegelsen dekomprimerer ikke bare ryggvirvlene, men kan også redusere ryggsmerter.

*Negativ pull-up: hoppe over stangen og deretter sakte senke deg selv, styrke musklene og gi kroppen en sterk stimulans for fremtidig trening.

*Superband pull-up: gjør det lettere å løfte din egen vekt, og hjelper deg å lære riktig pull-up teknikk.

Bruksområde:
styrketrening, calisthenics, gymnastikk, kondisjonstrening

Spesifikasjoner:

slitesterk pulverlakkering
stangbredde: 111 cm
stangdiameter: 30 mm
total bredde: 121 cm
dybde på vanger ut fra vegg: 85 cm
mulig å montere stang i tre avstander fra vegg: 60,5, 69,5 og 76,5 cm
høyde på veggfeste: 50 cm
profil: 50 x 50 m
vekt: ca 9,6 kg
maksimal belastning: 150 kg
6 monteringshull
ankere og monteringsskruer medfølger